Embed this Speech!

<script type='text/javascript' src='http://www.sweetspeeches.com/s/e/41840---tedxnovisad-nenad-stevanovic-pedagoski-potencijal-video-igara-razbijanje-mitova'></script>

Verified

TEDxNoviSad - Nenad Stevanović - Pedagoški potencijal video igara: razbijanje mitova January 19, 2012

Send This Speech Embed This Speech

Favorite:

  • Favorite_star_off
  • Bg_dislike

    0

Nenad Stevanović trenutno radi kao asistent na nekoliko pedagoških predmeta na Pedagoškom fakultetu u Jagodini. Pohađa doktorske studije na Odeljenju za Pedagogiju i Andragogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa fokusom na uticaj ICT i video igara na dečiji razvoj i obrazovanje. Godine 2004-2006. u saradnji sa kolegama pedagozima sproveo je istraživanje o uticaju elektronskih medija i naročito video igara na vaspitanje mladih, pod nazivom „Vaspitanje i mediji" na uzorku od 756 učenika sa područja Beograda. Trenutno priprema radove "Vizija škole u eri informaciono-komunikacionih tehnologija" i "Pedagoški potencijal video igara". Takođe radi na razvijanju informatičke i medijske pismenosti nastavnika, roditelja i dece.
U ovom govoru iznosi neke od najčešćih mitova u vezi sa video igrama, kao i neke od odgovora na najčešće zablude.

About TEDx — In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized.* (*Subject to certain rules and regulations)

Telepromptor

Print transcript

Full Transcript coming soon

  • Randomspeech

Speech Sender

close [x]

You are sending:

TEDxNoviSad - Nenad Stevanović - Pedagoški potencijal video igara: razbijanje mitova- January 19, 2012

- - -
Send to:

We welcome any and all feedback for Sweet Speeches! Speak your mind!